Extra info

Vakantiedagen 2019:

Wij zijn momenteel gesloten! We hebben een nieuwe uitdaging gevonden die niet te combineren is met ili pili!

Prijzen en voorwaarden:

Enkel de prijzen en voorwaarden op onze site www.debronmechelen.be  zijn bindend . We zijn niet verantwoordelijk voor publicaties op andere sites.

Reservaties:

Reservaties zijn pas bindend na het ontvangen van een bevestiging. Reservaties worden aanvaard via mail. Een reservatie waarborg kan opgevraagd worden. Deze kan ter plaatse betaald worden of per overschrijving.

Betalingsmogelijkheden:

Alle betalingen dienen onmiddellijk te volgen op de prestaties. Er kan ter plaatse cash worden betaald of met betaalkaart. We aanvaarden bancontact/mister cash, Visa en Mastercard.

Parkeren:

Overal in de stad geldt betalend parkeren, met beperkte duur. Zie voor meer info op de automaten op de straat. Q-parking Lamot bevindt zich op 2′ wandelafstand in de Guldenstraat. De dichtstbijzijnde randparking bevindt zich op 10′ wandelafstand op het Rode Kruisplein. Hier betaal je €3,- /dag op een weekdag en in het weekend is deze parking gratis.

Privacywetgeving (GDPR)

Wanneer je een online reservatie maakt, worden enkele gegevens opgevraagd zoals je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Wij verzenden geen nieuwsbrieven , we gebruiken deze gegevens enkel in verband met deze reservatie. Wens je deze niet in te vullen, dan kan je telefonisch contact opnemen.